Ett miljösnällt bröllop börjar med en miljösnäll inbjudan

Några av er har kanske läst om min förlovning (HÄR) och vet att vi hade tänkt göra slag i saken och gifta oss i sommar :)

Diskussionen har således gått lite fram och tillbaka kring vilken typ av inbjudan vi skulle skapa till våra gäster. Återbrukat papper? Ett telefonsamtal? Vi bestämde oss tillslut för att skapa en elektronisk inbjudan. Vi skickade ett mail till allihop och bad dem kolla in hemsidan som vi skapat.

blogg_bröllop.png
Skärmdump från vår bröllopshemsida

Dels sparar vi på detta sätt onödigt papper, men detta möjliggör också för gästerna att komma i kontakt med varandra innan bröllopet. Det är ju en anledning till att vi bjudit just dessa människor- för att de allihopa är otroligt härliga och betyder mycket för oss. Det vet vi ju också, att fantastiska människor brukar komma överens med andra fantastiska människor, så vi har gjort vår hemsida interaktiv genom att uppmana gästerna att tala om för varandra vart de ska övernatta. Vi har också hjälpt dem på vägen att komma i kontakt för att kunna samåka till Göteborg. Praktiskt tyckte vi :)


Jag tror inte att någon av oss är skådismaterial direkt. Haha!

Vad är era bästa tips för en miljösnäll tillställning?

2 reaktioner på ”Ett miljösnällt bröllop börjar med en miljösnäll inbjudan

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s