Skogspromenad och gästinlägg hos Grønne Jenter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DIY Body Butter

Grønne Jenter är en av Norges mest populära miljöbloggar och drivs av ett bloggkollektiv bestående av nio engagerade och inspirerande kvinnor.  Jag tycker mycket om deras blogg, vilket gör mig extra glad över  att jag har fått möjligheten att gästblogga hos dem. Händerna i taket! På grønnejenter.no delar jag med mig av mitt favoritrecept på DIY Body butter. Det är så enkelt och lyxigt att göra sin egen hudkräm. Hoppas ni vill gå in och läsa ♥

trail.JPG

För att fira blev det långpromenad i fint väder idag. Hur har er dag varit så långt?

 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s