Plastfri november börjar nu

anka
Foto: Appelman (CC BY-SA 2.0)

Plastfri november är ett initiativ där tre kvinnor för tredje året i rad vill uppmärksamma plastens fossila ursprung. Under november månad lever de därför utan att köpa någon plast/ någonting som är förpackat i plast och delar med sig av sina upplevelser. I år kommer kanske bli mer intressant än någonsin, då fler personer har blivit involverade i projektet. Bland annat kommer vi i år få höra från skribenter från Supermiljöbloggen. Gilla Plastfri November på Facebook eller följ taggen #plastfrinovember  på Instagram för att inspireras.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s