USA-valpodden sänder varje dag fram tills presidenten är utsedd

trump_26_clinton
Donald Trump by BU Rob13 and Hillary Clinton by Gage Skidmore CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons

USA-valpodden som jag tidigare hyllat sänder nu direkt från Washington varje dag fram till presidentvalet i USA är avgjort. Med tanke på att Donald Trump är en klimatskeptiker som tror att klimatförändringarna är en bluff (och av flertalet andra anledningar) kommer utgången av detta presidentval kunna bli avgörande för fortgången i flera frågor. Trump vill exempelvis storsatsa på utvinning av oljeskiffer, olja och naturgas i USA.

Detta kan bli det mest utslagsgivande presidentvalet på årtionden. Lyssna på Sveriges Radios USA-valpodden för den senaste nyhetsrapporteringen fram till valet den 8 november. Du kan lyssna online eller via din podcast-app.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s