Idag grät jag redan vid gryningstimmen

DCF 1.0
Foto: Andrew Urquhart

I takt med att snön föll utanför mitt fönster i natt, fick Donald Trump en majoritet av rösterna i det amerikanska presidentvalet. Jag började dagen idag med att gråta. Nu ska jag ut och leka med min hund i en helt ny värld. Resten av min tid ska jag ägna åt att delta i kampen för en bättre framtid. Det är hög tid för mobilisering.

5 reaktioner på ”Idag grät jag redan vid gryningstimmen

  1. Ja det är det enda vi kan göra. Idag känner jag mig maktlös, men imorgon ska jag ta nya tag och försöka bidra till något bättre. Solen går upp även imorgon.

   Hoppas att jag får möjlighet att hälsa på dig på Children’s climate prize-banketten!

   Gillad av 1 person

  1. Det är tydligen inte ett lyckonummer. Men detta har bryggts under hela valkampen. Jag tror inte att detta hade hänt om Hillary Clinton i stället hade varit en man. Men nu får världsamfundet ta nya tag. Kram

   Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s