V47 är Europeiska veckan för avfallsminskning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hushållets skräp 27 sep- 22nov

Europeiska veckan för avfallsminskning (European Week for Waste Reduction) pågår mellan 19-27 november och är ett internationellt initiativ med syfte att sätta fokus på avfallsminskning genom att inspirera Europas medborgare att ändra våra konsumtionsmönster och vårt sätt att producera avfall. Det pågår 12.255 aktiviteter runt om i Europa den här veckan för att den som vill inspireras. Gå in på hemsidan för att hitta aktiviteter nära dig. Låt oss samlas om att producera mindre skräp den här veckan♥

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s