Earth Guardians har startat ett crew i Sverige

earthguardians.PNG

Earth Guardians är en internationell ungdomsorganisation som arbetar för jorden, luften, vattnet och inte minst för klimatet. Sveriges och min favorit, klimataktivisten  Xiuhtezcatl Tonatiuh Martinez som nyligen var gäst hos Skavlan, vann Children’s Climate Prize och tilldelades 50.000 kr för sitt klimatarbete är en av frontfigurerna för just Earth Guardians. Nu har de alltså startat upp ett ‘crew’ i Sverige, annonserade de på sin Instagram igår. Är du, eller känner du en ungdom som vill engagera sig i miljön och klimatet är detta ett exempel på en bra organisation att vända sig till. Mer information om Earth Guardians finns på deras hemsida.

Kontaktuppgifter till den svenska avdelningen

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s