Gott nytt år 2017

Året 2016 lider mot sitt slut. Tack och lov för min del, för huden kring hjärtat har blivit så tunn under hösten och vintern. Ikväll tänder jag ett ljus och reflekterar över alla händelser det gångna året. Jag låter det brinna helt ned, med goda önskningar inför året som kommer.

Läs också: Årskrönika 2016

Tycka vad jag vill om Sveriges kung och monarki som koncept, men till min egen förvåning vill jag gärna avsluta det här året med H.M. Konungens jultal 2016. Väldigt insiktsfullt och helt rätt i tiden. Tänk att det trots allt till och med finns 70-åriga gubbar som tror på klimatförändringarna. Hoppet är inte ute!

Tusen tack till er som följer mig här på bloggen. Jag hoppas att ni vill följa med vidare in i det nya året. Tack för alla vänliga ord och för ert engagemang för klimatet och miljön. Alla bäckar små.

Med tillönskningar om ett ljust 2017. Gott nytt år ♥

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s