Klimataktivisten Xiuhtezcatl Martinez släpper nytt album i år

xiuhtezcatl
Xiuhtezcatl Martinez. Foto: Childrens Climate Prize

Hip-hopartisten Xiuhtezcatl Martinez ska nu släppa ett nytt album i år. I Sverige är han kanske mest känd som vinnaren av Childrens Climate Prize och som gäst hos Skavlan i höstas. Internationellt är han snarare känd som klimataktivist och ungdomsledare i organisationen Earth Guardians.

Det går att stötta Xiuhtezcatl genom Kickstarter där han har startat en kampanj för att finansiera sitt nya album. De som stöttar kan också få möjlighet att bli en av de första att ta del av hans nya kampsånger. Personligen glädjer jag mig mycket till releasen!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s