March for Science 2017

På självaste Jordens dag har människor över hela världen marscherat för att visa sitt stöd för vetenskapen. Det är så viktigt i tider som dessa. Här kommer ett par bilder från manifestationen i Stockholm. Nästa lördag är det dags igen- då marscherar vi för klimatet– häng med!

Ola Rosling March for Science 2017
Foto: GRÖNA MOMENT

Läs också: Klimatförnekarna på frammarsch i svensk media

4 reaktioner på ”March for Science 2017

 1. Ska bli så spännande att höra ditt öppningstal på Klimatmanifestationen här i Nyköping. Heja dig Cajsa! 😊🌍 Kram mamma.

  Gillad av 1 person

 2. Tro och vetenskap behöver inte stå emot varandra, och en kan vara både gudstroende och vän av en faktabaserad världsbild. Däremot står alternativa fakta, dårskap och extremism mot förnuft och vetande. Och det har inte heller med en sund religiositet att göra.

  Gilla

  1. Ja absolut! marschen för vetenskap är såklart inte likställd med angrepp på trossamfundet. Som du säger handlar det om att stötta forskarvärlden som förser oss med faktabaserad kunskap för att kunna ta välgrundade beslut.

   Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s