Folkets klimatmarsch Lördag 29 april

Upp ur sofforna för nu på lördag 29 april hålls folkets klimatmarsch på många platser i Sverige och över hela världen. Vi marscherar för att försvara vår rätt till att leva fria utan rädsla för klimatförändringarnas effekter. Vi marscherar för klimaträttvisa och för en hållbar utveckling.

Se mitt tal från People’s Climate March:

Nedan listar jag de marscher jag jag vet kommer hållas i Sverige. Jag själv kommer medverka som talare vid Nyköpings klimatmanifestation som pågår mellan 11- 12 på lördag. Om det finns fler manifestationer som jag har missat, lämna en kommentar så lägger jag till dem ✊

 

Listan är uppdaterad 25 april 22:00

Interaktiv karta där nya event kommer att läggas till hittar du HÄR

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s