Idag har jag talat på People’s Climate March

Idag fick jag möjlighet att dela några av mina tankar kring klimaträttvisa på klimatmanifestationen i min hemstad Nyköping. Lite nervöst var det ju för jag är inte en van talare, men jag blev väldigt väl mottagen så det var ändå härligt! Jag ville så gärna gå på klimatmarschen i Stockholm också, men jag gjorde illa ryggen igår så jag var tvungen att åka hem och sätta mig i soffan ikväll.

Om du som läser detta var med på klimatmanifestationen i Nyköping vill jag bara säga tusen tack för det! Om du letar efter ett sammanhang där du kan möta andra som engagerar sig för klimat & hållbar utveckling finns exempelvis Omställning Nyköping som arrangerade dagens manifestation & som gärna välkomnar fler aktiva.

Till er allihopa: Berätta gärna om era klimatmarscher i kommentarfältet, jag vill gärna höra om hur ni upplevde dem! ✊

6 reaktioner på ”Idag har jag talat på People’s Climate March

 1. Hoppade sent in i klimatmarschen i Stockholm och blev väldigt bra bemött med ett taggat stort gäng som hade stora leenden och ett starkt tryck från organisationer, politiken och människor. Kändes grymt!

  Gilla

 2. Dette var virkelig utrolig gøy å høre og se. Du er så flink Cajsa!!! Blir så imponert. Og inspirert! (og redd for miljøet og jorden <3). Det du gjør er så viktig, og du gjør det så bra!
  <3

  Gilla

  1. Tusen tack Ragnhild, så fin du är! Ja.. jag kan också känna mig rädd och ledsen, men jag försöker göra någonting konstruktivt med den rädslan. Du är också duktig på det tycker jag. Kram

   Gilla

 3. Hej dig min älskade dotter och miljökämpe! Väldigt tydligt och bra tal enligt mig och många andra som var på plats. Stolt över dig! //Mamma

  Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s