Evenemangen för den miljöintresserade

eventGRÖNA MOMENT tipsar om kommande klimat- och miljöevenemang.


Alla miljövänner: här är min gåva till er. Jag brukar samla alla evenemang jag hör talas om, som jag tror kan intressera er på GRÖNA MOMENTs facebooksida, under fliken ”Event”. Gilla gärna GRÖNA MOMENT på Facebook för att hålla er uppdaterade om vad som händer framöver:) Ni får också mer än gärna tipsa mig om fler evenemang över hela Sverige, som jag borde lägga till!


GRÖNA MOMENT finns på flera sociala medier
Följ mig gärna 💚

FacebookInstagramTwitterBloglovin’

 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s