Giveaway: GOTS-certifierad tygpåse

#100kvinnligamiljöhjältar gronamoment.se

Jag har 3 saker jag vill fira tillsammans med er

1. #100kvinnligamiljöhjältar har fått massor positiv respons. Tack ♥︎
2. Svensk förbrukning av plastpåsar har minskat med 2,5 miljoner stycken på tre månader.
3. GRÖNA MOMENT fyllde två år i somras 🎉

Därför vill jag dela ut GOTS-certifierade tygpåsar i bomull med mitt egna #100kvinnligamiljöhjältar-tryck till tre av er fina följare.

Var med & tävla om en tygpåse

1. Gilla GRÖNA MOMENT på facebook
2. Lämna en kommentar på detta inlägg eller på det fastnålade Giveaway-inlägget på facebook & berätta:
a) Om en kvinna som du tycker är en miljöhjälte  (det behöver inte vara en känd person) &/eller
b) Vad du gillar att läsa om på en miljöblogg

Giveawayen avslutas på söndag 22 oktober kl 20:00. Lycka till!

»100 kvinnliga miljöhjältar- allt du behöver veta«


100 kvinnliga miljöhjältar i media

Utmärkelser
● 
Utsedd till en av 40 inspiratörer för hållbar livsstil 2017 av GreenMatch

Artiklar
»Sollentunabo vill lyfta de gröna kvinnorna« Mitti
»Cajsas 100 kvinnliga miljöhjältar – en hyllad bloggserie« Södermanlands Nyheter
»Hon driver blogg om kvinnliga miljöhjältar« Stockholm Direkt
»Miljöhjältar« Avfallsfri.se

 

6 reaktioner på ”Giveaway: GOTS-certifierad tygpåse

 1. Älskar att läsa om tips på hur man kan göra sin vardag mer miljövänlig! Även tips på vad för ingredinser man kan akta sig för i olika produkter med tanke på miljöpåverkan är så bra, man lär sig alltid något nytt!

  Gillad av 1 person

  1. Jag är också sjukt imponerad av Vandana Shiva! Återbruk låter kul! Jag var på retuna återbruksgalleria i helgen faktiskt, så kanske det kommer ett inlägg om det snart!:) kram

   Gilla

 2. Denise Eriksson och Dian Fossey!
  Jag läste om Denise på din blogg. Vilke cool tjej! Jag brinner både för miljön och djurs rättigheter och min dröm är faktiskt att jobba utomlands med vilda djur. När jag fick veta vad Denise jobba med så tänkte jag bara “men herregud det är ju så jag också vill jobba”!
  Att jobba med djur utomlands har varit en dröm för mig sedan barnsben, ända sen jag såg djurdokumentärer när dom är i regnskogen och tar hand om schimpanser.
  Just nu håller jag faktiskt på att spara ihop pengar så att jag själv kan åka till Afrika sommaren 2018 på en volontärresa och gissa vad jag tittar på att göra där, jo motverka tjuvjakt. När jag såg den resan så tänkte jag att den är gjord för mig haha. Det innebär att jag kommer få jobba med bl.a noshörningar, elefanter, bufflar, tjuvfiske o.s.v.
  Det Denise gör är så viktigt och hon är en sån hjälte. Tack vare såna som hon har noshörningarna och andra djur en chans att överleva här i världen.❤️
  Jag läste även om Dian Fossey om hur hon forskade om bergsgorillorna. Det är så viktigt att vi lär oss att djuren tillhör den här jorden lika mycket som vi människor och att det aldrig är rätt med tjuvjakt. Det är viktigt det som Dian Fossey gjorde att informera om att djuren är inte otäcka, aggressiva varelser utan att de är precis som människan, en levande varelse med rättigheter och känslor.
  // Mathilda Stålhandske, @take_action_now

  Gillad av 1 person

  1. Å vad kul Mathilda! Jag tycker också att Denise är grym! Och Dian också:) Hoppas verkligen du får möjlighet att åka på den resan. Jag skulle inte ha haft något emot att göra det jag också. Tack för en himla fin kommentar och jättekul att höra att du läst om Louise hos mig!

   Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s