Julkalender: Lucka 23 – Gräsrötter

gronamoment.se hållbar julkalender

Flera av er som deltog i min give away beskrev att ni gillar tips på vad en kan göra i vardagen för att leva mer hållbart. Jag tänkte att jag borde tillmötesgå den önskan, så jag bestämde mig för att samla 24 vardagliga hållbarhetstips i form av en julkalender lagom till jul. Jag ville tipsa om saker som jag själv har erfarenhet av, så jag har valt att skriva om små och större saker jag själv gör/ har bytt ut i mitt vardagsliv.

Lucka 23: Engagera dig i miljörörelsen

meg-kannan-245874.jpg
Foto: Meg Kannan / Unsplash

Jag brukar alltid säga att det finns en stor kraft i att göra saker tillsammans. Jag tror verkligen att de viktiga förändringarna kommer att ske när vi arbetar aktivt mot ett gemensamt mål. Jag har varit frivillig för olika organisationer sedan jag var i övre tonåren. Sedan Donald Trump blev president i USA engagerar jag mig som workshop-ledare hos Jordens Vänner som arbetar för klimaträttvisa. Jag är även frivillig hos Right Livelihood Award Foundation som stöttar extraordinära människor som bidrar till en bättre värld.

Jag är väldigt glad för mina volontäruppdrag- speciellt för de två jag har nu. Jag känner meningsfullhet, får möta nya människor och vara med på olika event och tillställningar. Jag har mött nya vänner. Jag har ett sammanhang 💚

Jag kan varmt rekommendera er att klicka in på Volontärbyrån där ni kan hitta en uppsjö av olika volontäruppdrag med olika inriktning och tidsspann.


Följ mig
Facebook 🎄 Instagram

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s