3 receptbloggar jag älskar

Idag måndag 1 oktober är det Vegetariska världsdagen och ett perfekt läge att tipsa om mina favoritbloggare som skapar vegetariska recept.


1. Portionen under tian

portionen under tian vegetarisk blogg
rawpixel | Unsplash

Det var syrrans sambo som nyligen tipsade mig om den här bloggen och den seglade med rasande fart upp till toppen på min favoritlista. Konceptet är som namnet antyder- att maten ska kosta max 10 kr per portion. Hanna är dietist och hennes recept är okomplicerade och alltid vegetariska eller veganska. Klicka här för att besöka Hannas blogg.

2. Cashew Kitchen

bloggtips mat veganskt vegetarisk
Vitchakorn Koonyosying | Unsplash

Agnes delar med sig av sitt liv som frilansare och framförallt av massor god mat och fantastiskt fina matbilder. Massor veganskt: massor glutenfritt- NAM! Klicka här för att komma till Agnes blogg.

LÄS OCKSÅ:Sanningen om varför jag som klimatnörd blev vegetarian

3. Vegokäk

matblogg vegetariska recept
Jo Sonn | Unsplash

Det märks på Annies texter att hon älskar god mat. Entusiasmen smittar! Ett av hennes mål med bloggen är att göra det lättare för människor att välja att laga vegetariskt. En annan grej jag gillar med Annies blogg är att hon tar så tydligt avstånd från kroppshets och dieter. Klicka här för att komma till Annies blogg.


Vilka är era favoritbloggar om vegetarisk/vegansk mat? Jag tar tacksamt emot alla tips eftersom jag försöker utveckla mina matlagningsfärdigheter:)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s