Hållbar Julkalender 2018: Lucka 2 – Gör eget giftfritt Body Butter

Eko hållbar miljövänlig julkalenderEftersom förra årets julkalender blev så populär tänkte jag bjuda på en favorit i repris. Varje dag fram till jul kommer därför ett nytt vardagligt hållbarhetstips från mig ♥

Lucka 2: Gör eget giftfritt Body Butter

Body butter mjukgörande eko giftfri
Lukasz Szmigiel on Unsplash

Vill du bli lika mjuk som den här katten? Ja så klart! Personligen är jag på god väg i och med att den hudkräm jag använder på hela kroppen (förutom ansiktet) är helt magisk. Jag gör nämligen mitt eget Body Butter. Det innehåller endast fyra ingredienser, är SÅ enkelt att göra och den räddar till och med torr och kliande vinterhud. Numera brukar jag till och med få »beställningar« från nära och kära som tidigare fått BB i present av mig, för att de tycker att det är så bra!

Här är två olika recept på Body Butter

🐱 Standard vispat Body Butter

🐱 Kallvispat Body Butter

Det kallvispade blir klar på ett nafs och är perfekt när det är bråttom att slänga ihop en present. Men den personliga favoriten är nog ändå standardreceptet 💝.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s