Hållbar Julkalender 2018: Lucka 7 – Byt dina kläder

Eko Hållbar Miljövänlig julkalenderEftersom förra årets julkalender blev så populär tänkte jag bjuda på en favorit i repris. Varje dag fram till jul kommer därför ett nytt vardagligt hållbarhetstips från mig ♥

Lucka 7: Byt dina kläder

Låna kläder Byt Second Hand Preloved
rocknwool | Unsplash

Jag rekommenderar att rensa bort kläder som du inte använder. Det ger mer plats till kläderna en faktiskt använder och gör det lättare att hålla översikt över vad en har. Hos mig är det en ständigt pågående process. Jag har en del kläder som jag till exempel vill sälja, men som inte är i säsong just nu, så de får hänga kvar tills i vår. Men om en inte orkar sälja sina kläder då? Byt dem! Olika organisationer och privatpersoner anordnar klädbyten runt om i landet flera gånger om året. Det ger perfekta tillfällen att rensa garderoben och få plats för en ny favorit- en favorit som dessutom är preloved. Jag som oavsett endast köper kläder på second hand tycker att klädbyten är underbart.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s