Hållbar Julkalender 2018: Lucka 9 – Ta dig fram för egen maskin

Eko Hållbar Miljövänlig JulkalenderEftersom förra årets julkalender blev så populär tänkte jag bjuda på en favorit i repris. Varje dag fram till jul kommer därför ett nytt vardagligt hållbarhetstips från mig ♥

Lucka 9: Ta dig fram för egen maskin

Hållbar julkalender Miljövänlig cykla gå promenera
Tyler Nix | Unsplash

Nästan hälften av Sveriges vuxna har en så dålig grundkondition att det anses farligt. Samtidigt är utsläppen från biltrafiken en stor bidragande faktor till klimatförändringarna- och ej att förglömma så bidrar avgaserna till att luften vi andas förorenas så pass mycket att 7600 svenskar varje år beräknas dö i förtid. De flesta bilturerna vi tar är korta sträckor som vi enkelt skulle kunna promenera eller cykla. Ska du iväg och handla mat? Ta gärna med dig Dramaten på en promenad! Personligen går jag mycket, men skulle kunna börja cykla mycket mer. Det får bli mitt mål till våren.

2 reaktioner på ”Hållbar Julkalender 2018: Lucka 9 – Ta dig fram för egen maskin

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s