Hållbar Julkalender 2018: Lucka 12 – Kolla in bibblan

Eko Hållbar Miljövänlig julkalenderEftersom förra årets julkalender blev så populär tänkte jag bjuda på en favorit i repris. Varje dag fram till jul kommer därför ett nytt vardagligt hållbarhetstips från mig ♥

Lucka 12: Kolla in bibblan

Miljövänlig julkalender
Clay Banks| Unsplash

Våra folkbibliotek är helt underbara tycker jag. Förutom det uppenbara att en kan låna böcker så erbjuder allt fler bibliotek läxhjälp, möjlighet att låna verktyg, sticklingsbyten och olika gratis föreläsningar. Så se till att kolla in ditt närmaste bibliotek!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s