Tillsammans för biologisk mångfald


Piotr Laskawski | Unsplash

Natursidan.se har samlat ett gäng tips på vad en kan göra för att förbättra den biologiska mångfalden i sitt närområde. Hittills har människor registrerat 119 saker de gjort för att främja mångfald runt om i landet- titta på kartan och inspireras.


Drew Brown | Unsplash

Många kan nog känna att den enskilda insatsen inte betyder så mycket, även om det förstås gör skillnad för de specifika kompisarna en hjälper! DÄRFÖR tycker jag det är väldigt peppande att det nu finns en plats att samlas och dela med sig av det en gör och också se att det är fler som bryr sig. Så ge er in och fyll på kartan genom att fylla i vad ni gör för biologisk mångfald. länk till formuläret här.

🐸🐍🐚 🐟 🦀🦋 🌷 🦗🐛🐞🐌 🦎 🦉🦅🐝🕸🌲 🦇 🌳🌼
Fler inlägg i kategorin ”Djur & natur”


2 reaktioner på ”Tillsammans för biologisk mångfald

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s