Sexiga människor skräpar inte ner

Ryan Gosling källsortera gronamoment.se

Personer som visar altruistiskt beteende upplevs som mer attraktiva, visar en studie från 2013. Altruism kan förstås komma i många former, men handlar i grund om medmänsklighet och om att göra något gott utan att kräva någonting tillbaka.

Miljöengagemang är attraktivt

Förra året genomförde en online-datinghemsida en ganska omfattande undersökning där 78% av de tillfrågade tyckte det var viktigt att dejta en miljöengagerad person.

LÄS OCKSÅ: 5 goda grunder att bry sig om miljön

Undersökningen visade att folk flest ogillar människor som skräpar ner. Människor som borstar tänderna med vattnet rinnande, konsekvent kör bil till platser dit en kan promenera och som som kastar mat i onödan stod inte heller speciellt högt i kurs.

Att plocka skräp är sexigt

Majoriteten av de tillfrågade, både män och kvinnor tyckte att människor som plockar skräp är attraktiva. Att plantera träd (som ni vi det här laget vet att jag också älskar) är också en bra idé om en vill imponera på en dejt. Andra grejer som kan vara värda att lägga på minnet (och på fickan) är tygkassar, en vattenflaska och ett par återvinningskärl.

Om planetens räddning inte är ett tillräckligt bra skäl för att bli miljövän så kanske chansen att få fler dejter kan vara en morot!

LÄS OCKSÅ: En överraskande kärlekshistoria om vad som hände när 77.000 träd fick egna e-postadresser

LÄS OCKSÅ: 5 grejer som inspirerar med svenskarnas förhållningssätt till skräp


Till och med Rysslands president verkar ha fattat detta med miljöengagemang och attraktivitet. Som mången säkert redan förstått tycks herr Putin ha en så kallad kapselgarderob, med 30 basplagg vilka är de enda han använder. Visst- en skulle kunna argumentera att han med fördel kan utöka med ett par T-shirts för att slippa att ständigt rida på diverse björnar i bar överkropp, true propaganda style. Men A for effort att minska de ekologiska fotavtrycken ändå.

LÄS OCKSÅ: Några intresseväckande personer President Trump tyckte passade att representera USA

Vladimir Putin bar överkropp
Foto: Jedimentat44 CC-BY 2.0 | Flickr

3 reaktioner på ”Sexiga människor skräpar inte ner

  1. Hahaha Asså det här inlägget!! Så himla roligt. Och att plocka skräp är ju ett grymt första daten tips!

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s