Julkalender 2019: Lucka 3

Djurens Rätt jobbar för att stoppa djurs lidande på cirkus, i pälsindustrin, jordbruket, av onödiga och plågsamma djurförsök.

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation. Det är en partipolitiskt obunden anti-våldsrörelse som arbetar med demokratiska medel. De riktar sitt arbete mot opinionsbildning, politisk påverkan och samarbeten med företag. Djurens rätt arbetar för en värld där djur respekteras som kännande varelser med rätt till sina egna liv.

Djur är inte varor eller saker. De är liksom vi människor individer med egna intressen och behov. Visste du att hjärtrytmen till en ko sänks när hon är nära sin bästa vän? Visste du att hönan och kycklingarna kuttrar till varandra redan innan äggen kläcks?

I ljuset av att utredningen av Kronfågel som skållade kycklingar levande förra året lades ner- är det extra viktigt att stötta svenska organisationer som jobbar med djurskydd. Tio kronor och hyllningar till Djurens Rätt!

Klicka här för att skänka 10 kr till Djurens Rätt.
Läs mer på www.djurensratt.se

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s