Julkalender 2019: Lucka 9

One Tree Planted återplanterar skog världen över

One Tree Planted är en icke-vinstdrivande organisation som planterar träd i Nordamerika, Latinamerika, Asien och Afrika genom att fördela deras pengabidrag till utvalda partnerorganisationer som återplanterar träd i respektive region. Konceptet är enkelt: 1 dollar = ett träd planterat. 

De flesta projekt tar vanligtvis tre år att genomföra – 1:a året för att förbereda platsen, 2:a året att plantera träden, och det tredje året som ger platsunderhåll för att se till att träden överlever. När ditt träd planteras uppdaterar One Tree Planted dig med information om vilken art som planterats, förväntad överlevnad och sociala och ekologiska effekter.

Plantera ett träd för 10 kr (1$) genom One Tree Planted
Läs mer hos: onetreeplanted.org

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s