Julkalender 2019: Lucka 18

Earyh Guardians utbildar framtidens ledare

Earth Guardians utbildar ungdomar över hela världen till att bli effektiva ledare inom miljö, klimat och social rättvisa – med hjälp av konst, musik, historieberättande, “on the ground”-projekt, medborgarengagemang och rättsliga åtgärder för att främja lösningar på de kritiska frågor vi står inför som en global gemenskap.

Detta gör de genom skapandet och utbildningen av Earth Guardian Crews. Dessa crews består av grupper på mellan tio till flera hundra ungdomar. Det är de unga aktivisterna, artisterna och musikerna som är i frontlinjerna som driver handlingen och driver den kulturella förändringen mot en ny framtid.

Ni minns kanske Xiuhtezcatl Martinez som vann Children’s Climate Prize 2016 för att han stämt den Amerikanska staten för att de inte gör tillräckligt för att skydda folket mot klimatförändringarna? Han var med och startade Earth Guardians. Xiuhtezcatl.

10 kr till Earth Guardians för att ungdomarna behöver allt stöd de kan få!

Donera till Erath Guardians via denna länk

Läs mer: www.earthguardians.org

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s