Julkalender 2019: Lucka 19

WORLD ANIMAL PROTECTION arbetar brett för djurens rättigheter

World Animal Protection hjälper djur över hela världen. Från direkta insatser till politiskt arbete med lagstiftning på högsta nivå. De har fyra huvudområden där vi kan hjälpa flest behövande djur så effektivt som möjligt: De arbetar för att stoppa utnyttjandet av vilda djur, för att ge hemlösa hundar ett bättre liv, bättre välfärd för de miljarder djur inom världens lantbruk och ger katastrofhjälp till djur.

Organisationens huvudfokus ligger i de länder i världen som helt eller delvis saknar djurskyddslagar. Problemen och lidandet för djuren är därför mycket mer utbredda och akuta. Men de vill samtidigt att Sverige ska fortsätta att vara ett föregångsland vad gäller stark lagstiftning som skyddar djuren. De är därför en aktiv röst och tar ställning för djuren i många olika sammanhang även i Sverige.

World Animal Protections hemsida är också bra och väldigt informativ. Jag rekommenderar verkligen att gå in och läsa om hur en är en djurvänlig turist t.e.x.

Swish: 9001744
PlusG: 900174-4

Läs mer: www.worldanimalprotection.se


Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s