GRÖNA MOMENT nylanserar på Jordens dag 22 april

SevenStorm JUHASZIMRUS pu00e5 | Pexels.com

Hej alla kära trogna läsare och hjärtligt välkommen till dig som är ny här 🖤

Bloggen har legat vilande ett tag och under tiden har livet rullat på hos mig. Hur har ni haft det? Jag har inte glömt bort er och har tänkt mycket på om jag skulle fortsätta blogga eller inte. Tillslut kom jag fram till att jag har mer att ge och valde då att ta ett omtag. Nu äntligen vill jag dela jätteroliga nyheter med er och kan stolt berätta att:

GRÖNA MOMENT
nylanseras som bloggkollektiv på
Jordens dag 22 april

🎉 HURRA 🎉

Under några månader har jag, tillsammans med fem av mina nära vänner arbetat med att omforma bloggen till ett gemensamt projekt som alla känner ägandeskap till. Hela bunten har jag känt och inspirerats av i många år och jag är säker på att ni kommer tycka om dem ❤ Ni kan redan nu läsa mer om alla sex skribenter, Fanny, Frida, Johanna, Julia, Martina (och mig) HÄR.

Vi pangstartar med ett varsitt inlägg från alla skribenter på GRÖNA MOMENT på Jordens dag, den 22 april 2021. Därefter kommer vi leverera ett rykande färskt inlägg per vecka.

Vad är ett bloggkollektiv?

Ett bloggkollektiv innebär att flera personer driver en blogg tillsammans. I vårt fall betyder det att vi gör det på lika villkor och att alla beslut som rör bloggen tas gemensamt på ett demokratiskt sätt. Vi har en platt struktur oss emellan och turas till exempel om att facilitera alla våra möten.

Varför skriva en blogg tillsammans?

Det finns många goda grunder till att samla flera skribenter ‘under samma tak’. Det skapar möjlighet att främja olika synvinklar och kan bidra med olika perspektiv på ibland komplexa frågor, vilket förhoppningsvis känns spännande för er som läser. För min egen del har bloggkollektivet gett mig ny inspiration och motivation. Sen vet ni ju hur det är med glädje- den blir större när den delas.

Kram på er alla, det känns otroligt roligt att vara tillbaka.


Följ oss!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s