OM

gronamoment.se
Takahiro Sakamoto | Unsplash

Om bloggen

GRÖNA MOMENT är en blogg om klimat, miljö och hur starka vi är när vi tar ett gemensamt ansvar gentemot jorden, oss själva och varandra. Jag vill genom mitt skrivande uppmuntra och bemyndiga fler människor att engagera sig i klimat- och miljöfrågorna – för utmaningarna vi står inför måste lösas gemensamt.

Här hittar du tips på hur du kan engagera dig och hur du kan leva mer miljövänligt och klimatsmart. Du kan också läsa om kvinnliga miljöhjältar, gräsrotsinitiativ, resurssparande DIY- projekt och nyheter om miljö. Jag är stolt över att bloggen blev utnämnd till «Inspiratör för hållbar livsstil 2017» av GreenMatch i augusti 2017. Varmt välkommen!


Bloggen finns på
FacebookInstagramTwitterBloglovin’


Cajsa Lovehav GRÖNA MOMENT

Om mig

Jag heter Cajsa Lovehav. Jag är naturvetare med en fil. kand i geografi och studerar f.n. landskapsekologi på masternivå. Jag engagerar mig också för klimaträttvisa genom Jordens Vänner. Jag är feminist, vegetarian och som lyckligast när jag får snöra på mig vandringskängorna och gå ut i skog eller fjäll. Klicka här för att se min profil på LinkedIn


I media


Allt innehåll är publicerat enligt CC BY-NC-ND 2.5 SE om inget annat anges.
Loggan är skapad av Elin Bylund Andersson