OM

gronamoment.se
Takahiro Sakamoto | Unsplash

Om bloggen

GRÖNA MOMENT är en blogg om klimat, miljö och hur starka vi är när vi tar ett gemensamt ansvar gentemot jorden, oss själva och varandra. Jag vill genom mitt skrivande uppmuntra och inspirera människor att engagera sig i klimat- och miljöfrågorna – för utmaningarna vi står inför måste lösas gemensamt.

Här hittar du tips på hur du kan engagera dig och hur du kan leva mer miljövänligt och klimatsmart. Du kan också läsa om kvinnliga miljöhjältar, gräsrotsinitiativ, resurssparande DIY- projekt och nyheter om miljö. Jag är stolt över att bloggen blev utnämnd till «Inspiratör för hållbar livsstil 2017» av GreenMatch i augusti 2017. Varmt välkommen!

Följ ☞   ✦ FacebookInstagramTwitterBloglovin’


profilbild (kopia)Om mig

Jag heter Cajsa Lovehav. Jag är naturvetare med en fil. kand i geografi och studerar f.n. landskapsekologi på masternivå. Jag engagerar mig också för klimaträttvisa genom Jordens Vänner. Jag är feminist, vegetarian och som lyckligast när jag får snöra på mig vandringskängorna och gå ut i skog eller fjäll. Om du vill lära känna mig lite bättre kan du ta en titt på det här blogginlägget.

✉️ c.lovehav@gmail.com
Klicka här för att se min profil på LinkedIn

 


 Innehållet på denna blogg är licensierat under en (om inget annat anges)
Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-IngaBearbetningar 2.5 Sverige Licens

Loggan är skapad av ☞ Elin Bylund Andersson


I media